Sliter du med en idrettsskade?

Har du vært uheldig og fått en idrettsskade? Da kan det være du føler deg både sliten og litt lei, men ikke gi opp, det finnes håp! Heldigvis finnes det løsninger for det meste, også idrettsskader, enten de er små eller store.

Skihoppere og idrettsskader

Det er ikke uvanlig at skihoppere får ulike idrettsskader og det trenger ikke kun være relatert til det faktum at sporten innebærer hopp fra store høyder. Faktisk så henger de fleste skader sammen med overtrening og utfordringer med muskler ledd. Heldigvis finnes det hjelp å få på Klinikk for Alle

Utfordringer med idrettsskade

Er du en idrettsutøver kan det føles utrolig frustrerende å bli skadet. Trening blir satt på vent og man kan ikke skape den progresjonen man ønsker. Ved å sørge for å ta vare på muskler og ledd vil du også bli mindre utsatt for idrettsskader. Spis sunt, få nok søvn og bruk beskyttelse.

Hvordan bli bedre etter en skade?

Det kan føles håpløst å bli skadet, men det trenger ikke være verdens undergang. Med riktig behandling og egeninnsats er ofte sannsynligheten stor for at du kommer deg raskt tilbake til trening. Men husk å ta tiden til hjelp!